‘PRIVIĐAM TI SE U MOKRIM SNOVIMA’ Stanković opleo po Vidović Krišto pa otkrio kolika mu je plaća!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL, Jurica Galoic/PIXSELL

Aleksandru Stankoviću prisjele su prozivke pa je popularni HRT-ov voditelj objavio koliku ima plaću.

“U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.

Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome”, napisao je voditelj emisije Nedjeljom u dva pa dodao:

“Da rezimiramo.


1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.

2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda za*ebala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali kita! To si ti, Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima”, piše Stanković o čijoj se plaći često znalo raspravljati u javnosti.

Komentari