POSRAMILA GA JAVNO! Hana zgrožena gnjusnom porukom koju joj je poslao pratitelj

Hana Hadžiavdagić Tabaković/Instagram

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je na Instagramu vulgarnu poruku koju joj je poslao jedan pratitelj. Na Instagram storiju objavila je i Facebook profil muškarca koji joj je poslao poruku.

“Brižni otac šalje ovakve poruke”, napisala je Hana, aludirajući na njegovu profilnu sliku na kojoj pozira s djetetom. “Samo dajte, pišite gluposti, davno sam rekla da sve javno kao Vaša bruka i sramota”, oštra je bila Hana.

Foto: Hana Hadžiavdagić Tabaković Instagram

“Lijepo da jedan otac ženskog djeteta ima potrebu ovakvo pitanje postaviti nekome koga ne poznaje. S obzirom da ću ovo objaviti na Story da javnost vidi s čime imam posla i naravno tvoji prijatelji i obitelj da znaju kakav si kada ‘nitko ne gleda'”, dodala je Hana i pokazala screenshot prepiske s muškarcem.

Poznata influencerica i voditeljica ima gotovo 600 tisuća pratitelja na Instagramu, a često progovara o razvim društvenim temama. Prošli je mjesec završila na operacijskom stolu, kada su joj uklonili cistu, a pratiteljice je upozorila na redovite ginekološke preglede.


Komentari