Porađala je i supruge šefova HDZ-a! Doznaje se tko je ginekologinja koja je porodila Maju Šuput

Foto: Instagram

Maja Šuput (41) rodila je sina u srijedu oko 16.30 sati u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj. Nakon poroda prenoćila je na odjelu postintenzivne njege, s obzirom na to da u tom trenutku nije bilo slobodnih mjesta u apartmanima.

Porod je carskim rezom obavila dr. Jelena Radošević, tražena liječnica koja je prije četiri godine porodila ženu Andreja Plenkovića. Ana Maslać Plenković je tada rodila kćerku Milu. Doktorica Radošević carskim je rezom porodila i suprugu Tomislava Karamarka 2015. godine, kada je na svijet došla malena Katarina.

Ponosna mama Maja i suprug Nenad Tatarinov nisu još otkrili kako će im se zvati prvorođenac, ali su nedavno s pratiteljima na Instagramu podijelili kako su mu odabrali ime.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 Maja je nedavno izjavila da će njezin sin dobiti strano ime, jer joj se domaća ne sviđaju.

“Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?'”, kazala je pjevačica prije nekoliko mjeseci.

Pjevačica je trudnoću objavila u listopadu prigodnim fotkama na Instagramu.

“Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir”, napisala je tada.

Komentari