Pokriva se dekom od 8000 kuna! Grubnić se opet pohvalio fanovima skupocjenim brendom

Modni stilist Marko Grubnić ne krije ljubav prema luksuzu, a  oduvijek privlači pozornost svojim pomno odabranim odjevnim kombinacijama.

Ovog 38-godišnjeg stilista gotovo i da nećete moći uhvatiti nesređenog, jer se itekako brine da iz topline svoga doma izađe “skockan” od glave do pete. Njegov modni izričaj nekada je bio znatno suptilniji nego trenutni. Jarke boje i upečatljivi modni dodaci, odlika su sadašnjeg Grubnićeva stila, a za odjeću se ne ustručava dati i više od prosječne hrvatske plaće.

Ovoga puta, na svom Instagram profilu pohvalio se dodatkom za svoj dom. Grubnić se pokriva Hermes dekom čija se cijena kreće oko osam tisuća kuna.

Screenshot

Deka je sastavljena od 85-postotne vune i 15 posto kašmira, a na njoj je ugravirano i prepoznatljivo slovo brenda H.


Stilist s pratiteljima rado dijeli skupocjene krpice koje si voli priuštiti, a prije nekoliko dana pohvalio se Louis Vuitton torbom vrijednoj oko 30 tisuća kuna na koju je dao ugravirati svoje inicijale. Riječ je o Louis Vuitton modelu Grand Sac, torbi s monogramom koja doseže cijenu od vrtoglavih 28 tisuća kuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

 Grubnić posjeduje i Hermes Birkin torbu koju je dobio 2018. godine i tada napisao da je “nemoguće postalo moguće“. Za Birkin torbe postoji lista čekanja, a cijene ju čine dostupnom samo najbogatijima. Najeftiniji modeli iznose i do 40 tisuća kuna, Grubnić ju je nosio svugdje, između ostalog i na probe “Plesa sa zvijezdama”.

 

Komentari