INmusic: Kings Of Leon ‘rasturili’, ne propustite fantastičnu završnicu festivala

Instagram - leajazbinsek

Najiščekivaniji ovogodišnji headlineri u regiji – veliki Kings of Leon svojim premijernim nastupom u Hrvatskoj već samim izlaskom na pozornicu izazvali su euforiju i oduševljenje rekordnog broja obožavatelja okupljenih na dvanaestom izdanju INmusic festivala!

Drugi festivalski dan praćen odličnom atmosferom započeo je nastupima odličnih domaćih bendova Grandiose Delusions, La Volpe, Media Stres i Matt Shaft te slovenskim Nessesari Kakalulu i persons from porlock, dok su Amplified i Velvet Insane zastupali švedske snage drugog dana INmusica #12.

Odlični The Strange zagrijali su atmosferu na Main Stageu, a sve okupljene pred OTP World Stageom zaintrigirali su fantastični Kel Assouf. Vilim Matula sa svojom predstavom “Postdiplomsko obrazovanje” nasmijao je mnogobrojnu publiku.

Instafram - flawlessspatula
Instagram – flawlessspatula

Kings of Leon rasturili

Za vrhunac večeri pobrinuli su se spektakularni Kings of Leon. Nikad brojnija publika INmusica dočekala je svoje miljenike te zajedno s njima, u jednom glasu, otpjevala sve hitove obožavanih rock velikana. Gromoglasni pljesak i skandiranje publike zadržalo se dugo nakon što se fantastična četvorka iz Nashvilla povukla s glavne pozornice. Kings of Leon publici su pružili spektakl koji će još dugo pamtiti, navode organizatori..


Nakon rock spektakl zabava se nastavila uz odlični Gatuzo na Balkan Goes North Stageu i jedinstvene Public Service Broadcasting na Hidden Stageu, a plesa neće nedostajati do dugo u noć uz odlične DJ-e Karl Sida, Niklasa Svedjelinda, Yem Kolektiv, DJ Checkmana, te DJ Ilka I DJ Velesa.

INmusic u završnicu ulazi  žestoko:

21.6.

Main Stage:
17:30 – Fiona’s Run
18:15 – Danko Jones
20:45 – Flogging Molly
23:15 – Kasabian

World Stage:
18:00 – Ogenj
19:45 – Orchestra Baobab
22:15 – Slaves

Sve detalje popratite na službenoj stranici festivala.

Komentari