Ovo nitko nije znao o Sementi Rajhard! Mlada glumica otkrila je strogo čuvanu tajnu

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Iako su nas 2020. godine zadesile dvije velike tragedije, epidemija koronavirusa i potres, nekima će baš ovih 12 mjeseci ostati u pamćenju kao vrijeme kada su donijeli sudbonosne odluke. Među njima je i 29-godišnja glumica Sementa Rajhard koja je ove godine s dugogodišnjim partnerom, poduzetnikom Vanjom Brundulom dobila i kćerkicu Stellu.

I premda je o majčinstvu u kojemu uživa od prvog trenutka, rado govorila posljednjih mjeseci, ono što je Sementa vješto skrivala je sudbonosno ‘da’ koje je izgovorila svom Vanji. Kako je potvrdila za Story.hr, glumica se još prošle godine, u krugu najužeg dijela obitelji, udala za poduzetnika i postala gospođom Rajhard Brundula.

“Bilo je prekrasno, u okruženju obitelji. Nismo oko toga htjeli raditi veliku vijest, niti smo htjeli medijsku pažnju. Već je prošlo više od godinu dana, planiramo i svadbu, no to nam ipak mora vrijeme u svijetu, koje nas je trenutno sve pozatvaralo u domove, dopustiti”, rekla je Sementa.

‘Ovo će nam biti najposebniji Božić do sada. Sve je drugačije, lijepo drugačije. Sve je puno ljepše i veselije. Stella ima osam mjeseci i blebeće puno, na mamu (smijeh). Sve je veseli i nasmijava. Jako smo sretni’, opisala nam je Sementa te otkrila kakvu tradiciju od ove godine sa suprugom planira prenositi na njihovu princezu. ‘Mislim da je to kao i kod svih kršćana, kićenje bora, slušanje glazbe i druženje s obitelji’, skromno je rekla mlada majka.


 

Komentari