OVO JE ODVRATNO! Ella Dvornik je pokazala kako izgleda jedan dan u životu zauzete mame

Screenshot YT

Ella Dvornik podijelila je kako izgleda jedan dan u životu mame. Priču je ispričala njezina majica, koja je nakon užurbanog dana bila prepuna mrlja, a Ella je odlučila podijeliti priču iza svake mrlje.

“Priča koju priča ova hoodica o današnjem danu”, započela je Ella svoju objavu. Najprije je pokazala tragove doručka, ručka i večere, a zatim i tragove bebinog čaja na rukavu.

Foto: Ella Dvornik Facebook

“Da nije bambus?”, našalila se jedna pratiteljica. Ella je prihvatila šalu i uzvratila: “Morat ću ozbiljno popričati s Lumi o tome”.

Osim ručka i čaja, na majici se našla i kapljica krvi. “Malo krvi…jer srijeda je”, zaključila je Ella.


“I za kraj šmrklje svih maloljetnih ukućana jer maramice su za pre*eravanje kad si u parkiću s drugim mamama”, objasnila je Ella podrijetlo posljednje mrlje.

Foto: Ella Dvornik Facebook

Oglasile su se brojne majke, koje su i same podijelile svoja iskustva.

“Suosjećam. Ja sam se sad opametila i ne dajem više svoj rukav za brisanje nosa nego si sama obriše o majicu. Maramice su precijenjene”, zaključila je jedna pratiteljica.

Ella Dvornik je veoma zauzeta majka. Sa suprugom Charlesom Pearceom ima dvije kćeri: Balie Dee i Lumi Wren. Lumi je u veljači proslavila prvi rođendan, a Balie je rođena 2017. godine. Nedavno se podvrgnula estetskom zahtjevu zamrzavanja sala, nakon što ga se nije uspjela riješiti nakon rođenja druge kćeri.

Komentari