‘OVAJ PAŽANIN JE PIMPERLIN TEŠKI’ Mislite da je gledateljima Špiček draži? Uh, pa i nije baš!

Foto: Screenshot

Ni u nedavnoj emisiji popularnog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, točnije onoj u ponedjeljak, nije nedostajalo dobrih specijaliteta i zabave. Kandidati su ovoga puta pripremali jela iz davnina, odnosno stare povijesne recepte.

Nekima od kandidata ovaj je zadatak bio jednostavan, dok su drugi imali puno nelogičnosti i neobičnih spojeva začina oa im se priprema jela iz davnina baš i nije svidjela.

Spoj pastrve s crnim vinom i cimetom ili spoj bijelih bubrega s koprivama iznenadio je kandidate showa. No sve su uspješno priveli kraju, a onda je došao red na kušanje i ocjenjivanje žirija.

Pohvalili su kompleksne zadatke kandidata, a malu zamjerku za kandidate Ivanu i Akija imao je splitski chef Ivan Pažanin (36), kojima je poručio kako su trebali više razmišljati.


“Što je ono Ivana izjavila da mora pastrvu dobro očistiti od mulja i tog smrada? Koliko ja znam, pastrva živi u čistoj vodi”, komentirao je i jedan od gledatelja showa.

Naposljetku su se na dnu bodovne ljestvice našli natjecatelji Danijela i Josip, a na vrhu su trenutačano Marija i Dario. U četvrtak će par s najmanje bodova napustiti show.

Gledatelji emisije odmah su se “bacili” na komentiranje posljednje emisije.

“Trebali bi ocjenjivati bez da znaju tko je napravio jelo, tako bi bilo najpoštenije. Ivana i Aki su bili najlošiji, dobili su očišćenu rubu i savjete i ponovno su sve zeznuli”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

“Ovaj Pažanin je pimperlin teški”, glasio je drugi komentar, a čini se kako nekima ni Špiček ne “sjeda” najbolje.

“Ajmeee… Tko ovog Špiceka gura…”, pita se jedan vjerni gledatelj popularnog showa kojem Tomislav Špiček nije posebno drag.

Komentari