Otac Ave Karabatić otkrio koji je kćeri savjet dao o seksu: ‘Htjeli bi me tući, ali kad me upoznaju…’

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Avin otac Ivica Karabatić (56) oduvijek je svjestan da je drukčiji od drugih, no time se uopće ne zamara, a jednako tako uči i svoju Avu, da ne bude licemjerna i da uvijek ima svoje “ja”.

Podsjetimo, nedavno se Ivica našao u središtu skandala kada je objavio kćerine golišave fotografije na svojoj društvenoj mreži. No ističe kako je nije on fotografirao, već da je fotke isključivo objavio kako bi joj “pogurao karijeru”.

“Iznenadila me količina hejtanja na društvenim mrežama. Uživo se ne susrećem s agresivnim ljudima. Možda su mi znali dobaciti na ulici “vidi ovoga” zbog mog outfita, ali nikad me nitko nije, što ja znam, udario. Pa ljudi mi znaju reći kad me bolje upoznaju: ‘Htjeli smo te tući koliko si nas iritirao, ali privatno si skroz druga osoba’, rekao je Avin otac.

Zalaže se za slobodu, a ne raskalašenost


Foto: Facebook

“Ja se zalažem za slobodu. Ne nemoral i raskalašenost, kao što možda neki misle, nego slobodu izražaja. Tako sam odgajao i Avu, da bude slobodna i da uvijek kaže što misli”, kaže starletin otac. Također smatra da je najbolji otac što može biti.

Naime, Avu je dobio dok je imao svega 23 godine, a njena majka je imala samo 18 godina.

“Bilo je teško, nije bilo ni dadilja ni baka servisa. Ali nešto najljepše u životu je biti roditelj. Iako, izgledao sam smiješno dok bi gurao kolica onako mršav kakav sam bio. Izgledao sam kao da sam joj brat”, smije se Ivica.

Razmazio starletu i dao savjete o seksu

No smatra da je malo razmazio Avu jer joj je, kaže, uvijek davao sve što je htjela. Avi je, kaže, uvijek govorio da ništa ne skriva.

Foto: Facebook

“Što se tiče prvih dečkiju, rekao sam joj: ‘Slobodno ga dovedi doma, nećeš se na ulici sastajati s nekim, ne trebaš se po ulici smucati s nekim’, govori Ivica. Kad je Ava za 18. rođendan dobila golemi buket cvijeća i plišanog medu, Ivica je išao u školu provjeriti od koga je poklon.

Bilo me strah da je ne bi netko namamio. Ona ne može ni olovku imati, a da se ne zna odakle joj – ističe Ivica.

Avi je dao i savjet u seksu. Rekao sam joj: “Najvažnije je da nešto ti želiš. I ako faliješ, nema veze, ti si to željela. Ne zamaraj se s time koliko će nešto trajati. Uživaj u trenutku“, kaže Ivica.

Ivica ne pada na marke

Ivica, složit će se svi jako privlači pažnju osebujnim stylingom te kaže kako se uvijek volio modirati. I dan danas svojoj Avi ide u šoping i kupuje joj odjeću za nastupe.

“Nikad nisam pogriješio u odabiru odjeće, pa ni cipela. Ja sam joj kupio prve štikle. Imala je 15-ak godina. Bile su na najveću petu što sam našao. Rekao sam joj: ‘Razbij štikle, ali čuvaj glavu’. Sjećam se kad se vratila iz izlaska, nije bila pijana, kako je skidala uske traperice, bacila je štiklu u ormar zajedno s trapericama, dugo je nismo mogli naći. Ava nikad nije bila opterećena materijalnim”, kaže tata Karabatić za 24 sata.

Komentari