ODSELILA U BIJELI SVIJET: Natali Dizdar je miljama daleko, evo koji su joj planovi

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Domaća glazbenica  Natali Dizdar za vrijeme pandemije potpuno se povukla iz javnosti, a za Gloriju je otkrila što je radila u proteklih godinu dana.

Natali se preselila u britansku metropolu i napravila pravi zaokret u karijeri. Počela je raditi kao psihoterapeut i nada se pokretanju vlastite prakse. Glazbenica marljivo radi i na novim pjesmama, a surađuje i s kolegama iz Hrvatske pripremajući se za prvo predstavljanje uživo novog projekta BETI. Ovu Zadranku imat ćete  priliku slušati 27. ožujka na online koncetu Magic Box 5.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)

 “Trenutno se pripremamo ‘remotely’ jer sam ja još uvijek u Londonu, ali ubrzo ćemo se naći na probama što me jako raduje. Svima nam fali sviranja i druženja u tom formatu, sretna sam da ćemo imati priliku raditi ono što najviše volimo i po prvi put odsvirati pjesme s našeg novog nadolazećeg EP-a. Po prvi put odsvirati nas prošlogodišnji hit ‘Slobodnu’ i trenutni singl ‘Vili’”, otkrila je Natali.

Pjevačica se nada i da će 24. travnja održati i prvi samostalni koncert u Laubi, ako to mjere dopuste.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)

Osim toga, s dugogodišnjim dečkom Williamom Pergeom radi na stvaranju zajedničkog doma.

“Zadnjih par mjeseci živim u Londonu i to je neki plan koji s dečkom imam već duže vrijeme. Nisam baš zamišljala otići u uvjetima nemogućnosti rada i trajnog lockdownaa ali što je tu je. Svakako ću narednih par mjeseci provesti u Hrvatskoj s nadom da će nam se dopustiti da radimo, a na jesen bih se onda ponovno vratila u London jer sam si otvorila neke druge mogućnosti rada tu. Vidjet ćemo”, kaže Dizdar, te dodaje i da je život u Londonu trenutno “nikakav” jer je sve zatvoreno još od jedanaestog mjeseca.

Komentari