ODRAZ JU JE ODAO: Nives Celzijus pokazala opuštenu kombinaciju, pozornost pratitelja privuklo je nešto drugo

Foto: Instagram

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) privukla je pozornost obožavatelja novom objavom na Instagramu. Pozirala je u trapericama i uskoj bijeloj majici ispod koje nije nosila grudnjak.

Nives je poznata po poziranju u oskudnim odjevnim kombinacijama, koje često uključuju dekoltirane haljine i kupaće kostime. Ipak, za opušteni nedjeljni outfit Nives je izabrala traperice i običnu bijelu majicu.

“Nedjelja je dan za trapke…” napisala je Nives u opisu objave. Slikala se s leđa i u prvi plan stavila stražnjicu u trapericama, ali pozornost obožavatelja privukao je odraz u ogledalu. Jasno se vidjelo da Nives ispod majice ne nosi grudnjak.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives se oko svog stila odijevanja nedavno oglasila na Instagramu. Odlučila je da se neće ispričavati zbog njega i ne smatra da se treba pokoravati pravilima mase.

“Pitala me jednom jedna žena zašto ne nosim češće duge haljine jer sam predivna u njima. Nije bila zlonamjerna. Kao pripadnica generacije koja vjeruje da stav većine ne mora nužno biti ispravan, ali je poželjno slijediti ga jer život u masi maksimalno je olakšan kada si neprimjetan , željela mi je ukazati da postoji i puno jednostavniji način. Igraj po zadanim pravilima i ne iskači iz mase. Još u osnovnoj školi dok je ta masa svakodnevno skrivala torbu dječaka koji je imao prevelike uši, ismijavala djevojčicu čija mama nije imala novaca za trendi garderobu i naguravala po hodnicima klinca s prekomjernom težinom pritom roktajući, odlučila sam da ne želim pod svaku cijenu biti djelić te mase, pa čak ni dio one koja svoju “miroljubivost” iskazuje ignoriranjem te agresije… I zato ne mjeri me svojim mjerilima.

Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije od strane onih koji smatraju da su njihova mjerila neko univerzalno dobro kojima se svi moramo slijepo pokoravati jer u suprotnom nismo ispravni ljudi. Ja sam jednako ispravna i u ovoj dugoj, kratkoj, a i bez haljine”, napisala je Nives.

Komentari