‘NOSI’ SAMO GIPS? Nives Celzijus slomila ruku, pa pokazala kako se snalazi u kuhinji!

foto:Instagram/screenshoot

Hrvatska pjevačica i influencerica Nives Celzijus je prije nekoliko dana imala nezgodu te je slomila ruku pa će određeno vrijeme morati nositi gips.

Tom prilikom pokazala se kako se snalazi u kuhinji, ali je i gotovo potpuno gola, s rukom u gipsu zamolila za pomoć! Neki pratitelji već se pitaju je li na jednoj od fotografija Nives potpuno gola, a po komentarima, čini se kako ni pomoći neće faliti!

“A neki su se rugali ‘babinom kuku’
Znala sam ja da je babin kuk savršen i da je pitanje trenutka kada će zablistati i pokazati se maksimalno funkcionalan. Spasio me u posljednja dva dana. Prisjetila sam se onih dana kada mi je dijete boravilo na kuku, a ja sam sve odrađivala drugom rukom. I kuhala i spremila kuću i opeglala i zalila cvijeće. Mi žene jednostavno to imamo u sebi. Kažu klinci da tako jednoruka još bolje kuham. Valjda imam previše slobodnog vremena… Uglavnom gotovo sve sam uspjela manje ili više uspješno odradit s jednom rukom. Jedino me muči čišćenje zuba zubnim koncem. Ako imate neko rješenje i za to, javljajte…”, napisala je na Instagramu.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A neki su se rugali “babinom kuku” 🤪 Znala sam ja da je babin kuk savršen i da je pitanje trenutka kada će zablistati i pokazati se maksimalno funkcionalan. Spasio me u posljednja dva dana. Prisjetila sam se onih dana kada mi je dijete boravilo na kuku, a ja sam sve odrađivala drugom rukom. I kuhala i spremila kuću i opeglala i zalila cvijeće. Mi žene jednostavno to imamo u sebi 💪 Kažu klinci da tako jednoruka još bolje kuham. Valjda imam previše slobodnog vremena… Uglavnom gotovo sve sam uspjela manje ili više uspješno odradit s jednom rukom. Jedino me muči čišćenje zuba zubnim koncem. Ako imate neko rješenje i za to, javljajte…

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor… 🤣 #malatrapava

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ako nešto zaista želiš, odradi sve sam da to i dobiješ… 💪

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Komentari