‘Njegova glazba je samo za mučenje u logorima, zaslužan je za zaglupljivanje mladih’ Stanković najavio gosta i podijelio gledatelje

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Voditelj i urednik HRT-ove emisije “Nedjeljom u dva” Aleksandar Stanković, na društvenim mrežama najavio je gosta za ovu nedjelju.

“Što je nama Tonči Huljić i što smo mi njemu?”, napisao je Stanković i otkrio da će njegov gost biti poznati splitski glazbenik i kompozitor. Dok se neki vesele, dio gledatelja baš i nije oduševljen. Neki ga u komentarima nazivaju genijalcem, frajerom i umjetnikom, no drugi ga krive za lake note i zaglupljivanje mladih.

“Vrhunski frajer, umjetnik, poslovnjak i on i Vjekoslava”, “Tonči je veliki hrvatski dragulj”, “Huljića za premijera, ima sve kvalifikacije”, samo su neki od oduševljenih komentara gledatelja.


Ipak, bilo je i kritika.

“Čovjek zna gdje je lova i kako se pravi, i za to kapa dolje, ali što se mene tiče njegova glazba samo za mučenje u logorima”, Koliko sam doznala piše glazbu i za neke ozbiljnije projekte! Ali, sve drugo kaj me podsjeća na kuhinju i kuhaču, šrot! Zaslužan je za zaglupljivanje mladih, kao i svi ostali. Drmaj se; lokaj i propovijedaj…”,  “Ja sam njemu nitko i ništa a on je meni plagijator”, pisali su ne tako zadovoljni gledatelji.

Podsjetimo, Stanković se ususret lokalnim izborima odlučio malo odmaknuti od politike, a kako se bliži drugi krug lokalnih izbora, još jedne nedjelje zasigurno ćemo imati prilike gledati gosta iz svijeta umjetnosti.

Komentari