Nives Celzijus slavila u ugodnom društvu: ‘Želim vam puno ljubavi kao što je na ovoj slici’

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Glumica, pjevačica i članica žirija ‘Tvoje lice zvuči poznato’, Nives Celzijus, s pratiteljima na Instagramu podijelila je novu fotografiju.

S obožavateljima je podijelila kako je proslavila svoj 39. rođendan. Inače, Celzijus je rođena 18. prosinca 1981. godine u Zagrebu. U goste joj je došla prijateljica koja joj je donijela tortu.

“Rekla sam joj da nisam baš ugodno društvo i da bih radije provela rođendan sama s dekicom, nesređena u trenirci, tuleći uz Garbage i neke pjesme iz mladosti (i ne nije zbog godina, prolaznosti života ni ništa sl. Obožavam svoje godine). No ta moja mala @rapturhair jednostavno ne zna za ne i uz to je nemoguće preslatka pa joj ne mogu odoliti. I sva sreća da je takva, zna sa mnom i uvijek zna što mi je potrebno, često i bolje od mene same. I tako rođendan nisam provela sama, tuleći uz Milk.

Donijela mi je tortu @slatkaprica, hranu. Smijale smo se baš onako kako se uvijek smijemo i ona me gledala baš onako kako me uvijek gleda. Kao najvoljeniju osobu na planeti. Kao što i ja nju gledam. Uvijek! Sva sreća djeca su mi se vratila na vrijeme kući pa je Taisha uspjela ovjekovječiti jedan od tih naših trenutaka.


Ljudi, hvala vam na predivnim čestitkama, dirnuli ste me do suza. Nisam nažalost uspjela zahvaliti se svima ponaosob, a voljela bih da znate koliko vas volim i koliko ste mi bitni. Želim vam puno ovakve ljubavi koju vidite na fotkama i voljela bih da se uvijek svi ovako gledamo i smijemo”, napisala je Nives u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Komentari