Nina Badrić i liječnički Big Band iznenadili zdravstvene radnike. Posvetili im pjesmu ‘Dat će nam Bog’

Pandemija koronavirusa promjela je život na kakav smo navikli, a među najpogođenijim skupinama upravo su zdravstveni djelatnici koji već mjesecima danonoćno pomažu oboljelima.

Stoga ih je Big Band Hrvatske liječničke komore odlučio obradovati pjesmom podrške, kojom se šalje poruka vjere i nade u bolje sutra. Odabrali su pjesmu “Dat će nam Bog” koju izvodi Nina Badrić, a ovih je dana dobila novi aranžman.

“Hvala svim liječnicama i liječnicima kao i svim zdravstvenim radnicima koji su u ovim najtežim vremenima pokazali najvišu razinu profesionalnosti, ali iznad svega ljudskosti. Pjesma je poruka vjere, nade i optimizma koji su nam sada tako potrebni”, rekao je predsjednik HLK dr. sc. Krešimir Luetić te zahvalio i pjevačici Nini Badrić koja se spremno odazvala na suradnju u ovom projektu.


Aranžman pjesme potpisuje Ante Gelo, a redatelj glazbenog spota je Dario Radušin. Spot je snimao Igor Vignjević u KB-u Dubrava, Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević te Stacionaru Arene Zagreb.

U spotu sviraju i pjevaju članovi Big banda HLK: dr. Damir Homolak, Kristian Jurčić, Ozren Ćorković (trube), dr. Antun Ferenčić, Ivan Mučić, Mario Šincek (tromboni), dr. Marko Šimunić, dr. Borna Vrhovec, dr. Sandra Radović, Vanja Ileković, Andrej Henigman, Marko Gudelj (saksofoni), dr. Ante Reljić (klavir), dr. Andrej Šribar (gitara), Goran Delač (bas gitara), Karlo Kukovačec / dr. Luka Janković (bubnjevi), a prateće vokale snimile su dr. Dorotea Oroši Končić i dr. Marina Katalinić Novak. Dirigent i umjetnički voditelj Big Banda HLK je Zvonimir Bajević.

 

Komentari