NIJE JOJ PRVI PUT! Severini sjela ovrha od 150 tisuća kuna, a sve zbog jednog dokumenta

FOTO: Instagram

Glazbenica Severina u posljednje vrijeme pod povećalom javnosti zbog raznih neugodnih životnih situacija, a jedan od “većih” problema je vrtoglava ovrha.

Naime, ovoj Splićanki je krajem prošle godine Fina sjela na račun zbog ovrhe u iznosu višem od 150.000 kuna.

Kako doznaje 24sata, ovrhu joj je odredio sud jer nije na vrijeme vratila hrvatsku putovnicu svog maloljetnog sina Aleksandra bivšem partneru, poduzetniku Milanu Popoviću.

Viši sud odbacio je Severininu žalbu i potvrdio rješenje o ovrsi koje je još lani donio Općinski građansku sud u Zagrebu.


Kako je pisalo u odluci, ako Severina ne postupi po rješenju, mora platiti 1000 kuna za svaki dan kašnjenja.

No, pjevačici ovo nije prva kazna zbog nepostupanja po sudskoj odluci jer joj je zagrebački sud prošle godine izrekao kaznu od 5000 kuna zato što je i nakon sudske zabrane objavila fotografiju svog sina na društvenim mrežama.

Već se pisalo da su tvrtke u kojima je Severina vlasnica ili suvlasnica navodno nagomilale više od 1,7 milijuna kuna dugova u 2019. godini, treća tvrtka je prema podacima iz Fine u 2019. ostvarila dobit od 1,21 milijun kuna, a dobila je i potporu za isplatu minimalaca od ukupno 11.250 kuna, što je, kako tvrdi Severinin menadžment, vraćeno.

 

Komentari