‘NEUSPJEŠNI SADISTU, VIDJET ĆEMO SE NA SUDU’ Hana je ozbiljno zaprijetila Goranu i priložila dokaze da laže

Foto: Instagram/Kolaž

Sunčanu nedjelju duo iz reality showa “Gospodin savršeni” odlučio je provesti u javnim prepirkama preko popularne društvene mreže. Naime, Goran Jurenec i Hana Rodić nedavno su prekinuli vezu, ali očito je da neće ostati u dobrim odnosima. Nakon što su se tijekom dana više puta nadmudrivali, Hana je odlučila objaviti video s ozbiljnom porukom za Gorana.

“Dragi moji, sada sam vidjela što je gospodin objavio i da od mene želi napraviti jadnicu i paćenicu koja za njim trči i nema ništa. Ja sam sebi u Zagrebu napravila jedan lijep život kojega mi neuspješni sadist neće uništit. Ja sam ta koja je bila lagana i varana. Pustite me na miru”, rekla je Hana.

Priložila je i screenshotove razgovora s Goranom od četvrtka gdje joj Goran objašnjava da ju još uvijek voli iako ju je blokirao na društvenim mrežama.

Photo: Instagram

“Molim te prestani inače ćemo se vidjeti na sudu”, poručila mu je za kraj.


Ukoliko niste upućeni, ponavljamo kako se razvijala drama.

Jutros je Goran odlučio stati na kraj nagađanjima o razlogu prekida pa se “otvorio” na Instagramu. Poručio je “Savršeni” kako je htio prekinuti još prije godinu dana, ali onda se dogodio lockdown.

“Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisn a o meni. Imali smo godinu punu svađa i velikih eskalacija”, napisao je Goran, a ističe da je i tijekom života s Hanom, shvatio da ona nije osoba s kojom on može graditi budućnost. Poručio je i kako je obnovi staru ljubav s bivšom Claudijom. Žao mu je, kaže, što je povrijedio Hanu, no nije mogao drugačije. Bivšoj želi sve najbolje, a moli i za oprost od svoje vjerne publike, kao i blagoslov.

No, Hana tvrdi da Goran laže.

“Mi smo prekinuli prije dva tjedna, kad sam ga ja ostavila, a do prije tri dana si me molio a ti se vratim. Tako da Gorane, prestani pričati, da ne bih ja počela”, napisala je na društvenim mrežama ljutita 23-godišnjakinja. Prema njenim riječima prekinuli su jer ga je ona htjela što dalje iz svog života.

“Laži publiku kao što si i mene. Ja sam te jednostavno htjela prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac”, uputila mu je Hana teške riječi.

Goran ovoga puta nije htio biti gentleman, te je Hani vrlo brzo uzvratio. Naime, Goran tvrdi kako Hana ne može podnijeti što je baš kao i u showu ona drugi izbor. Podsjetimo, Jurenec je odabrao Ivu Runjanin u emisiji, a s Hanom se spojio nakon što je shvatio da Iva nije za njega. Tvrdi i kako ga je Hana još jučer molila da dođe u Zagreb da sve izglade te da joj on još uvijek plaća stan.

“Sram te bilo što se spuštaš na taj nivo komunikacije. Tko ti još uvijek plaća stan u kojem živiš jer nisi imala ni za stan?”, prozvao ju je javno Gospodin Savršeni.

Komentari