‘Ne znam s čime bih te više usporedio’: Barbara Kolar izazvala burne reakcije zbog nove fotografije

foto:Instagram

Na svom Instagram profilu voditeljica Barbara Kolar centrom metropole prošetala je u predivnoj lepršavoj crno-bijeloj haljini i istog trenutka privukla pažnju svojim vjernih pratitelja.

Obasuli su je divnim komentarima te je prozvali modelom, a neke je zanimalo i gdje mogu kupiti ovu senzacionalnu haljinu koja joj, svi se slažu, tako dobro pristaje.

“Ne znam čime bih te više usporedio tako slatku”, očarano je komentirao jedan Barbarin obožavatelj.

“Prekrasna naša Barbara”, samo je jedan od komentara.


“Prepreprepredivno! Haljina, fotka, model”, komentirala jedna obožavateljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

Podsjećamo, svima dobro poznata voditeljica već godinama oscilira u kilaži. Iako ne voli previše razgovarati o toj temi ne može sakriti da je drastično smršavila. I dok je nekada nosila konfekcijski broj XL, danas stane u broj kojeg modeli ponosno nose.

Iz prehrane je izbacila ugljikohidrate puno sezonskog voća i povrća. Očito je to tajna njene vitke figure kojom se ponosi.

Inače, Barbara Kolar je rođena u Čakovcu, 18. travnja 1970. godine. Jedna je najpoznatijih hrvatskih televizijskih voditeljica, trenutno na HRT-u,  a bivša je radijska DJ-ica na Anteni Zagreb.

Poznata je kao voditeljica televizijskih emisija “Ples sa zvijezdama” i “Zvijezde pjevaju”. Na Anteni Zagreb vodila je emisiju “Jutarnji Show”, a 6. studenoga 2020. otišla je s Antene i najavila da će uskoro ipak vratiti radiju kao mediju.

Ostvarila je gostujuće uloge u serijama “Bitangama i princezama”, “Stipi u gostima” i “Našoj maloj klinici”, no prije svih tih uloga bila je jedna od voditeljica kviza Upitnik.

Osnovnu školu završila je u Bjelovaru u koji se njezina obitelj doselila iz Čakovca. Kako je njezin otac radio na televiziji, iz Bjelovara su se potom preselili u Zagreb gdje je nastavila školovanje.

Diplomirala je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, te je po struci doktorica veterinarske medicine. Nakon kraćeg rada u struci, otisnula se u medije, počevši sa vođenjem radijskih kontaktnih emisija, a potom i navedenih televizijskih emisija.

Uz to, vodila je brojne priredbe, manifestacije, dodjele nagrada, uključenja zagrebačkog studija za glasovanje za Eurosong. Živi u Zagrebu.

Komentari