‘Ne želim više ništa mijenjati na sebi’ Ciganović izvadio silikon iz usana, ne sviđa mu se ‘pačji look’

Photo: Instagram

Neven Ciganović na našoj estradi istaknuo se po tome što nema dlake na jeziku. Bilo da je riječ o muško-ženskim odnosima, stilu poznatih i estetskim zahvatima, ovaj 47-godišnjak uvijek kaže što misli. Tako sasvim otvoreno priča o brojim operacijama koje je imao na sebi. Sve je počelo kada je devedesetih stavio silikone u usta, a nakon toga je bio na još desetak estetskih zahvata. Nos je smanjivao čak tri puta. Ciganović je za 24 sata otkrio je kako ne planira više ništa mijenjati na sebi, čak štoviše, izvadio je silikon iz usana jer nije htio više “pačji izgled”.

“Ostalo je nešto malo silikona u usnama, odnosno kako je tkivo zarastalo, tako su usne ostale popunjene. Ne povećavam ih više ni hijaluronskim filerima, koji su hit kod starleta”, ekskluzivno otkriva Cigi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

 Tvrdi i kako nikada nije nagovarao kirurga na neki zahvat.

“Realan sam, znam svoje mogućnosti. Dosta dobro sam upoznat s estetskom kirurgijom, proučavao sam je godinama. Znam što je moguće, a što nije i kakva su mi očekivanja, nemam nerealna. Jedino mi fali love za neke neinvazivne zahvate“, kaže društveni kroničar dodajući da samo želi zadržati mladolik izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

 “Sad više ne želim ništa mijenjati na sebi. Barem ne ništa drastično. Sad samo želim zadržati mladolik izgled. To pokušavam uz neinvazivne tretmane, kao što je botoks. Medicina je otišla toliko daleko da nije više potrebno ići pod nož, kao što je npr. smanjenje nosa. Danas se nos korigira hijaluronskim filerima”, zaključuje.

Komentari