‘Nazovi ga Quentin Tatarinov’ Nakon što je izjavila da će joj dijete imati strano ime, Šuput je zatrpana brojnim prijedlozima

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput sa svojim fanovima po pitanju trudnoće dijeli apsolutno sve, od trudničkih vježbi do 4D slika djeteta s ultrazvuka, a nedavno je pripremila mali spektakl kada je otvaranjem kutije s balonima otkrila spol djeteta. Ova buduća mama blagdane je prevale u toplijim krajevima te je u prosincu zajedno sa svojim mužem Nenadom Tatarinovom otputovala u Dubai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Vrativši se u Hrvatsku, Maja je u razgovoru za In Magazin otkrila i da će djetetu dati strano ima jer ju domaća imena ne zanimaju. Podsjećamo za dva mjeseca u kuću Tatarinov-Šuput stiže dječak. Maja se našalila i na ime svog supruga Nenada zbog čega su joj neki zamjerili.

“Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom”, rekla je Maja.

“A zašto muža nisi već prekrstila u neko ime koje tebi odgovara?”, napisao je jedan komentator.

S druge strane, mnogi su se ozbiljno bacili na prijedloge “svjetskih” imena pa su se nizali komentari s imenima Liam, Noah i Zara.

Daj mu ime Ante. Strano, a naše”, komentirao je gledatelj In Magazina.

Zbog originalnosti, najviše pohvala dobilo je ime Quentin.

Muž ti je Tatarinov, a Quentin je Tarantino, možda ne bi bilo loše da ga nazoveš Quentin Tatarinov”, nakreativniji je odgovor.

 

 

Komentari