Napokon se saznalo što je s brakom Severine i Igora Kojića! Pjevačica od njega sad traži ovo!

Popularna 48-godišnja pjevačica Severina Kojić, doznaje se, danas je imala zakazano ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu.

Ovaj put pjevačicu tužila ju je učiteljica zbog incidenta u školi u listopadu 2019. godine. Učiteljica od pjevačice traži 70.000 kuna odštete.

Tužba je podignuta lani u travnju zbog incidenta u školi iz listopada 2019. godine. Učiteljica od pjevačice traži 70.000 kuna odštete. Prvo ročište bilo je zakazano za studeni prošle godine, no odgođeno je. Seve se nije pojavila na posljednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, također u Palači pravde, pokrenula sutkinja Lucija Lasić. Sutkinja je pjevačicu tužila u veljači 2020. zbog povrede prava osobnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna.

Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, srpskim poduzetnikom dok ga majka viđa. Tada je i Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka. Pjevačica se, osim sa sutkinjom i učiteljicom, i dalje spori s bivšim suprugom Milanom Popovićem oko maloljetnog sina na Županijskom sudu u Splitu.


Kako tvrde susjedi, Severina nije bila u Beogradu od travnja, kao ni Igor u Zagrebu na Kozjaku, a u kuloarima su kružile priče kako su supružnici zahladili odnose, čak se nagađalo i o njihovom razvodu, no kako piše 24sata, oni su i dalje službeno u braku. Štoviše, Kojić je od strane Severinine odvjetnice predložen i za svjedoka u tužbi koju je pokrenula učiteljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Spori se i s bivšim suprugom

Isti je, doznaje 24sata, i dalje prijavljen na adresi na Kozjaku, zajedno sa Severinom.

Seve i Igor i dalje se prate na društvenim mrežama, no ne “lajkaju” se. Pjevačica mu je posljednju objavu posvetila prošlo ljeto, kad je slavio rođendan.

Inače, pjevačica se nije pojavila ni na posljednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, također u Palači pravde, pokrenula sutkinja Lucija Lasić, koja ju je tužila u veljači lani zbog povrede prava osobnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna, a i dalje spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Usprkos svim tužbama i problemima, Severina ne odaje dojam da ju nešto muči. Na Instagramu je prilično aktivna i čini se da lijepo provodi ovo vrijeme. Danas je tako, usprkos zakazanom ročištu, na kojem nije morala biti prisutna, otkrila kako uopće nije u Hrvatskoj, već uživa u Austriji s osmijehom “od uha do uha”.

Komentari