‘NAJVAŽNIJA VIJEST DANA!’ Nacija sad može odahnuti i otići na spavanje, kaže Zoran Šprajc

Marko Prpic/PIXSELL

Maja Šuput rodila je sina u srijedu popodne, a čestitke ne prestaju stizati sa svih strana. Čestitku je uputio i Zoran Šprajc prilikom odjave emisije RTL Direkt.

I za kraj najvažnija vijest dana: Maja Šuput je konačno rodila! Sve je prošlo u najboljem redu, rodio se krasan dječačić. Maji čestitamo, a nacija sad može odahnuti i otići na spavanje”, poručio je voditelj i oduševio Maju.

“Hvala Zorane. Ovo ću malom sačuvat da vidi kakva je faca bio od prve sekunde“, napisala je Maja na svom Instagram storiju.

Maja je u petak ujutro podijelila prvu fotografiju novorođenog sina.


“Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve”, napisala je Maja uz fotografiju bebe koja ju drži za kažiprst. Sinovo ime još nije otkrila.

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?'”, otkrila je svojedobno pjevačica.

Komentari