‘MOŽDA TAMO UPECA DOBROSTOJEĆEG PENZIONERA’ Vlatka Pokos (50) ‘zapalila’ Instagram, komentara ne nedostaje

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (50) posljednjom je fotografijom na društvenim mrežama prikupila mnoštvo komentara. Ne objavljuje često, no svakom fotografijom privuče pažnju svojih pratitelja.

“Inteligetna i lijepa žena. Jedina si prava dama s puno stila i manira. Bila si i ostala dama”, samo su neki od komentara ispod fotografije koju je objavila Vlatka. Na komentare pratitelja bivša voditeljica nije odgovarala, a u opisu fotografije naglasila je kako se raduje dolasku proljeća.

“Na stranu skupe krpice na njoj, ali ona ih je uvijek znala nositi s nekom profinjenošću što ne zna svatko. Vjerujem da i u trenirci izgleda profinjeno”, pisali su joj obožavatelji.

“Vlatka je u tridesetima bila pravo žensko za poželjeti je u svojoj blizini. Ali kada je pošla Dikanu u njegovo gnijezdo, od tada nemam neko mišljenje o njoj. Žao mi je, ali tu je pala i nije ispit položila kao madam.”


“Otkako je bila s Dikanom, nema govora o tome da je ona nekakva fina dama. Nek je u Kanadi, možda tamo upeca dobrostojećeg penzionera, ovih u HR nema puno, a i svi znaju za nju.”

“Kad vidim šta nam rade s Majom, Nives i kojekakvim Macama Diskrecijama poželim odmah zavapiti ‘Vlatka vrati se pod hitno nazad’!”

“A draga Vlatka, za prolivenim mlijekom se ne plače, dok si bila mlada smetale ti starije, govorila si trebaju se povući, napraviti mjesta mladima, sad kad si ti stara generacija kukaš radi diskriminacije zbog godina”

“Vlatka, suosjećam ako ti godine smetaju pri zapošljavanju u struci sa tom tvojom novom diplomom. Da ti je 23, ne bi bilo problema. Ali kad si bila mlada, izgled ti je pomogao da napraviš karijeru, ne fakultetska diploma, koju donedavno nisi imala. Neke manje zgodne, a talentirane i sa diplomom, nisu imale šanse. Ta diskriminacija na osnovu izgleda ti nije tada smetala, pretpostavljam?”

Inače, Vlatka posljednje četiri godine živi u Kanadi, točnije u Torontu. U Hrvatsku ne dolazi često.

Na Instagramu ponekad progovara i o društvenim temama, a nedavno se osvrnula na diskriminaciju na temelju godina.

“Zar netko doista misli da sam danas manje vrijedna kao osoba i žena? Mislim da se to nitko ne bi usudio reći naglas, čak i da to misli. To može misliti samo primitivna i ograničena osoba. Da ne kažem zla i glupa”, napisala je.

Komentari