Maja Šuput već je u četvertom mjesecu trudnoće: ‘Još uvijek najnormalnije radim, ali imam jedan problem’

Photo: Instagram

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov prije nekoliko dana iznenadila je fanove velikom viješću da je trudna, a potom se prisjetila kako je točno izgledao trenutak kada je saznala da je u drugom stanju.

“Suprug Nenad je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi”, kazala je Maja za IN Magazin.

Popularna pjevačica sada je par dana od četvrtog mjeseca trudnoće i osjeća se identično kao i prije. Navodi da doista ima sreće jer nema jutarnje mučnine.

 


View this post on Instagram

 

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u “7 . nebu ” i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

O imenima najviše razmišlja njezina mama koja je čak počela vježbati kako bi mogla izdržati bebin tempo, a Maja je malo više počela jesti.

Stalno sam gladna! I sad u ovom trenutku, kada nemam posla u smislu da idem na putovanja, na pjevanje, mislim da sam iskoristila jedini neradni trenutak za pametnu stvar. Nemamo plan za pjevanje, godina je kompletno puna do 2021. godine i to je najnormalnije. A sada dok mogu najnormalnije radim”, izjavila je kraljica svadbi.

 

 

 

Komentari