Maja Šuput iskazala mužu ljubav na dosad neviđen način: Otkrila i pojedinosti koje nismo znali

Instagram

Mnoge slavne Hrvatice ne kriju da obožavaju svoje muževe te im često na društvenim mrežama posvećuju statuse i fotografije pune ljubavi, ali Maja Šuput ovaj je put to učinila tako romantično, da su njezini obožavatelji ostali bez riječi, a moramo priznati da smo i mi. Pored fotografije s vjenčanja svom je voljenom Nenadu Tatarinovunapisala:

“Najljepše su slike koje su uhvaćene u trenutku najčišće emocije ❤️😁💑 Na današnji dan prije dvije godine smo se spanđali, četiri dana nakon toga si mi rekao da ćeš me oženiti, pet mjeseci nakon toga sam pristala, 1,9 mjeseci poslije sam rekla službeno DA i ovaj osmijeh nisam skinula svih ovih 730 dana 💞💞💞 Da nam uvijek bude ovako – samo ljubav i čista emocija 😍 Sretna ti dvogodišnjica od prvog poljupca lju 😚

Moramo priznati da nismo znali da se Nenad tako brzo odlučio oženiti Majom, da je ona tako brzo pristala, ali i da tako detaljno broji sve njihove trenutke, pa čak i prvi poljubac. No, obožavatelji se nisu puno zamarali činjenicama koje dosad nitko nije znao, niti su išta komentirali na tu temu, samo su se predano dali u čestitanje, a Ella Dvornik je napisala: “Ljubav je kad cijeli svijet zna, iz pogleda samo, da volim te ja  ”. Doduše, Ella rijetko stavlja fotografije svog muža na društvene mreže, a pogotovo je “teška” s priznanjem da ga voli, ali izgleda da je izuzetno sretna zbog Maje.

“Vas dvoje ❤️❤️”, “Nek ste zauvijek tako sretni”, “Sretna godišnjica kraljice ❤❤❤ da ih doživili jos 100 i uskoro očekujemo malu Suputicu i malog Tatarinovog 🙈❤❤”, “Predivno 😘 sretno ❤️❤️❤️”, “@majasuput a vidi se i na licu kad je najiskreniji osmijeh ❤ sretno vam bilo #kraljica”, “Želim ti da do kraja života ne skineš taj osmijeh s lica, jer kad si ti sretna, sretna sam i ja… Sretna vam godišnjica, da ih doživite jos punooo…😍😍💋💖💕💫🍾” i “Ljubav je odluka!!! Sretno dalje 😘”, samo su neki od ostalih pozitivnih komentara na ovu objavu.


Komentari