LUKSUZ NA ŠALATI! Milan Popović za imanje iskeširao 17 milijuna kuna: ‘Kuća nam je malo tijesna. Sinovi odrastaju i treba im prostora’

Marko Todorov / CROPIX

Milan Popović, široj javnosti poznat i kao bivši suprug pjevačice Severine, u Zagrebu je našao novi dom, i to nimalo jeftin. “Budućnost nam je u Zagrebu. Tu gradimo život, stvaramo prijateljstva i budućnost”, rekao je 24 sata Popović (55) o razlozima kupovine nove nekretnine u Zagrebu.

Srpski poduzetnik je u siječnju kupio zemlju na iznimno atraktivnoj lokaciji u metropoli, odnosno između Babonićeve i Horvatovca.

“Istina je da sam se s obitelji odlučio na kupnju zemljišta na kojem ćemo napraviti novu obiteljsku kuću. Postojeća nam je već malo tijesna. Sinovi odrastaju i treba im sve više prostora, pa ćemo se, nadam se uskoro, preseliti u komotnije uvjete”, rekao je za spomenuti medij.

Već idućeg mjeseca prenio je na sebe novo imanje od 3000 metara kvadratnih, koje je platio 14 milijuna kuna, platio porez te krenuo u akciju s arhitektima koji su angažirani na projektu ovog luksuznog zdanja.


Podsjetimo, iako Severina još od 2016. godine u Srbiji vodi spor u kojem osporava izdavanje srbijanskih isprava njezinu sinu jer su, kako tvrdi, izdane bez njezine suglasnosti, Milan Popović, otac njihova zajedničkog djeteta, nedavno je zatražio reviziju postupka u kojem su sudovi u Srbiji odbili njegov zahtjev da samostalno ishodi srbijanske dokumente za sina s obrazloženjem da se spor o skrbništvu vodi pred hrvatskim sudom.

Popović sada tvrdi da njihov sin ima prebivalište u Vršcu, a u zahtjevu je naveden i Vršac kao njegovo prebivalište. To je, osim u suprotnosti s evidencijom hrvatskog MUP-a, u suprotnosti i s onim što je svojevremeno Popović govorio kada je tvrdio da je kupnjom i uređenjem kuće u Zagrebu tu odlučio živjeti, da želi da njegovi ostali sinovi u Zagrebu idu i u školu te kako će u toj kući živjeti sa svojom novom partnericom i djecom.

Popović, koji ima privremeno boravište u Republici Hrvatskoj do rujna ove godine, sada tvrdi da on i sin kojega ima sa Severinom Kojić imaju prebivalište u Srbiji te na temelju toga traži i reviziju postupaka tamošnjih sudova koji su mu odbili zahtjev da samostalno ishoduje srbijanske dokumente za dijete. Zanimljivo je da, kad je davano mišljenje o tome kod kojeg roditelja dijete treba živjeti, Centar za socijalnu skrb uopće nije utvrđivao Popovićevo stvarno prebivalište niti je utvrđivao gdje on stvarno živi i s kime.

Kako je vidljivo iz sudskog registra, vlasništvo tvrtke u Hrvatskoj nedavno je prebacio sa sebe na tvrtku u Cipru.

Komentari