(FOTO) Maja Šuput otkrila kako održava liniju u trudnoći! Svi komentirali njen trudnički trbuščić!

foto:Instagram

Vijest o trudnoći Maje Šuput ovih je dana od topa tema hrvatskog showbizza. Svi se pitaju kako napreduje trudnoća poznate domaće pjevačice, i naravno koliko je promjena na njenom tijelu vidljiva.

Maja Šuput naravno ne skriva svakodnevne aktivnosti od svojih pratitelja, pa tako svi mogu pratiti Maju čak i za vrijeme trudnoće. Danas se tako pohvalila da pohađa trudnički pilates prilikom čega je pokazala trudnički trbuščić.

“Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću ići na trudnički pilates rekla bih da je lud… Cilj – zdrava trudnoća i brzi oporavak nakon poroda”, napisala je Maja uz fotografije na kojima nosi tajice i topić koji otkriva njen još uvijek jedva vidljivi trudnički trbuščić.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Da mi je netko rekao prije par mjeseci da cu ici na trudnicki pilates rekla bi da je lud … Uglavnom, gym sam zamjenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod strucnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem 3 x tjedno a uvijek sam mislila da je pilates dosadan. Cilj – zdrava trudnoca i brzi oporavak nakon poroda 💪 #16weekspregnant

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 “16 tjedana, a trbuha nigdje”, “Izgledaš bolje nego ja kad nisam trudna”, “Kako krasna trudnica”, pisali su pratitelji, a neki su se nadovezali na komentare o tome kako se Maji jedva nazire trbuh.

“Blago njoj, dok će trebati roditi trbuh će se jedva vidjeti”, “Meni se trbuh tek poslije šest mjeseci trudnoće vidio, nije svako tijelo isto”, zaključile su neke Majine pratiteljice.

Komentari