(FOTO) ‘Kraljica diska’ voli dizajnersku odjeću

FOTO:I nstagram

Nakon što je na Svjetskom prvenstvu u Dohi bacila disk 66,72 metara te kući odnijela brončanu medalju, Sandra Perković (29) odlučila je odmoriti od sportskih obaveza. U pauzama između treninga, Sandra je sportsku opremu zamijenila elegantnijim izdanjem, pišu 24 sata.

Najbolja bacačica diska u Hrvatskoj na sebe je “nabacila” odijelo poznate hrvatske dizajnerice, a kao modni dodatak odabrala je torbu francuskog luksuznog brenda Louis Vuitton. Model koji nosi Sandra je iz nove kolekcije, a cijena torbe kreće se čak do 23 tisuće kuna.

“Poslovna cura” napisala je Sandra u opisu ispod fotografije te dobila brojne komplimente na račun izgleda. Unatoč tome što nije u svoju kolekciju uvrstila još jedno zlato sa svjetskog prvenstva, Sandra je za 24sata otkrila kako joj je najveća podrška majka.

“Mama mi je najveća inspiracija jer je takva kakva je. Veliki je borac i naučila me što cijeniti životu i kako dati sve od sebe. Tako da većeg idola od nje nemam. Imamo i tradiciju dugu već 10 godina, a to je da mi mama donosi medvjedića. To traje od mog prvog natjecanja i od moje prve medalje. Imam 29 godina, a mama mi i dalje kupuje medvjediće”, rekla nam je Sandra te priznala da nije atletičarka bila bi profesorica matematike.


Komentari