KRAJ VELIKE LJUBAVI! Razišli se Zvonimir Boban i Leonarda: ‘Nismo mislili da će ta tema doći u naš život’

Foto: Pixsell

Nakon gotovo tri desetljeća braka, bivši nogometaš Zvonimir Boban razišao se od supruge Leonarde.

Par se upoznao 1989. godine kada je bivši vatreni ušao u butik u kojem je Leonarda radila. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Zvonimir je Leonardu osvajao polako, čekajući da stekne njeno povjerenje. Vjenčali su se četiri godine kasnije u Milanu u najužem krugu obitelji i prijatelja. Potom je uslijedilo veliko slavlje u Zagrebu 1994. godine.

Leonarda i Zvonimir su tri godine kasnije posvojili djevojčicu Mariju, a 2003. godine i dječaka Gabrijela. Četiri godine kasnije posvojili su i blizance Rafaela i Martu. Par je uživao u velikoj obitelji, a 2009. godine im se ostvarila dugogodišnja želja te su se ostvarili i kao biološki roditelji malene Ruže.

“Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život”, izjavio je Zvonimir Boban za Večernji.


Boban je otkrio kako će nastaviti zajednički voditi brigu o djeci. Žive odvojeno, a usprkos činjenici da je njihovoj ljubavi došao kraj, među bivšim supružnicima vlada veliko poštovanje.

Komentari