KONAČNO PROGOVORILA O IMENU SINA: Maja Šuput otkrila i kako je do odluke došlo

Foto: Instagram

Naša poznata pjevačica Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov su u slatkom iščekivanju, a kako se snalaze u sedmom mjesecu trudnoće i je li sve spremno za dolazak prinove u obitelj, otkrila je sama pjevačica za InMagazin.

“Isto se osjećam, samo deblje, tj. šire, veće. Ne znam koji je pravi izraz. I dalje nisam pala u energiji, i dalje mi se ne spava. I dalje se probudim u pet ujutro i čekam potres. Klasika. Samo što za razliku od drugih ne smijem popiti ništa za smirenje”, govori dobro raspoložena Maja.

Napomenula je i kako je izrazito zadovoljna kako izgleda u trudnoći.

“Otišlo je sve u trbuh, a ruke i noge iste. Neka bude ovako kako je. Samo da sam ja poletna, pokretna i ne moram mirovati. I da ništa ne trese. Jer imam osjećaj da će mi se dijete roditi i umjesto mama i tata reći potres i korona”, kaže pjevačica koja je otkrila da joj je bilo potrebno malo vremena da se navikne na to da će roditi dječaka.


“Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer je toliko ljudi oko mene uvjeravalo me da će to biti mini Maja. Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: ‘Tatina kći, da bar bude curica.’ Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš za svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu”, rekla je Maja Šuput.

Sviđaju li joj se više domaća ili strana imena za dječaka, Maja kao iz topa odgovara:

“Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?'”.

Rekla je i kako supruga nije gnjavila nikakvim pretjeranim prohtjevima po kojima su inače trudnice poznate.

“Ništa nisam tražila jer nije bilo potrebe. Mislim da može zapaliti svijeću na Kamenitim vratima. Nikad nisam ni rekla da nešto trebam. Evo, sad mi je u zadnje vrijeme počeo vezati cipele jer ne mogu se više prebaciti tu dolje”, zaključila je lijepa trudnica.

Komentari