KONAČNO JE OTKRIO! Škoro priznao zašto je plakao pjevajući ‘Sude mi’ u duetu s Thompsonom

Photo: YouTube

Svako tko poznaje glazbeni opus Miroslava Škore, sjeća se snimke koncerta u Domu sportova kada je pjevač zaplakao pjevajući “Sude mi”, prije nego što mu se na pozornici pridružio Marko Perković Thompson.

Gostujući u Podcastu Incubator, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika metropole konačno je odgovorio na pitanje zašto je plakao na koncertu 2003. godine, a pritom je i odsvirao dio pjesme.

“U nekoliko navrata su mi rekli da sam plačko, ali ne mislim da je to nešto neobično na pozornici. Meni kad dođe, kažem, ako je suza, suza je. Ne valja se praviti da si nešto što nisi. Tu sam pusti suzu iz dva razloga. To je velika pjesma i Marko to pjeva fenomenalno. Tu pjesmu sam napisao u jednoj maloj sobici… Ne kukam nad svojim životom, stoput bih isto ponovno, ali bilo je teških trenutaka. Bilo je trenutaka kada nismo imali što djetetu dati jesti. Preživjeli smo sve to skupa. I onda jedna takva pjesma…”, rekao je Škoro, a onda je uzeo gitaru i počeo svirati “Sude mi”.

Nakon što je došao do dijela gdje se uključuje Marko Perković Thompson je stao i rekao:


“Ispred vas je 10 tisuća ljudi i sve kuha, sve je u mraku, a ja znam da iz tog mraka mene gledaju oči moje djece. I sada će doći Thompson, sada će doći heroj, a ja sam samo papak koji je to pripremio. Ali gledaju me moja djeca i tata je heroj”, rekao je Škoro sa suzama u očima.

“Kako se ne bih rasplakao. To je moj život. Ja tu ne foliram nikoga. Publika istovremeno diže ruke. To su tvoja braća i sestre” zaključio je Škoro koji je između ostalog rekao kako ga to razlikuje od svih drugih političara.

Njegovo obrazloženje možete pogledati na 8:50 minuti videa.

Komentari