Marina Orsag poručila: ‘Ne mislim da je situacija s virusom laž, ali mjere bi trebale biti iste za sve’

FOTO: Press

Čini se da nisu svima sjele strože mjere uoči blagdana koji nam dolaze, a među njima se našla i poznata komičarka Marina Orsag, koja je ovih dana itekako aktivna na svom Facebook profilu, a svoju ljutnju ne skriva.

Povodom toga, pozvala je sve da se na Badnjak i Božić okupe na misnom slavlju, a objavu prenosimo u cijelosti.

“Javno pozivam sve ljude dobre volje da na Badnjak i Božić sa svima koji žele, bez ograničenja broja ljudi, odu do prve Crkve i plešu, pjevaju, piju, puše, grle se i zabavljaju” započela je Orsag, te objasnila razlog.

“Realno, situacija s virusom će ionako nakon Božića zbog katolibana biti puno gora, pa što ne bi na taj dozvoljeni dan iskoristili sve beneficije koje vlada daje crkvi bili dio nje ili ne. Ionako joj dajemo pare iako to ne želimo”, napisala je te prozvala vodeću stranku.


Javno pozivam sve ljude dobre volje da na Badnjak i Božić sa svima koji žele, bez ograničenja broja ljudi, odu do prve…

Objavljuje Marina OrsagNedjelja, 20. prosinca 2020.

 

“Ovo što HDZ radi je terorizam i diktatura uz ubojstva. I to ne iz nehaja. Ne mislim da je situacija s virusom laž i da nam žele uvaljati 5G cjepiva, niti da ne treba poštivati mjere. Ako su ISTE za sve. Mislim samo da je naša vlada još jednom, kao i zadnjih trideset godina od kad ju je ratni zločinac sastavio, nesposobna za bilo što, osim lizati dupe crkvi i iskorištavati bilo koju situaciju za manipuliranje naroda“, uputila je žestoku kritiku i poslala apel.

“Tako da apeliram na sve vas, javno, da na Badnjak i Božić izađete na ulice i zabavljate se, samo budite u blizini crkve da je u redu sa zakonom i nosite maskice i poštujte distancu koja je po mjerama za crkvu uz max dva kućanstva. A ako nakon ovog statusa Plenković i ekipa misle da me treba uhapsiti, neka prvo uhapsi sebe i cijeli stožer zbog ugrožavanja stanovništva radi crkve i ja ću svojevoljno otići u zatvor.  P.S. Slovenija ima mjeru 30m2 po osobi i u CRKVI!”, zaključila je.

Komentari