KAO IZ ‘SEKSA I GRADA’: Glumica prodaje stan u Zapruđu, žene oduševljene ovom prostorijom

Foto: Petra Dugandžić Instagram

Glumica Petra Dugandžić objavila je na Facebooku da prodaje stan. Oglas je privukao pozornost ne samo zbog simpatičnog dizajna interijera, već i zbog jedne prostorije koja bi dobro došla svakom ljubitelju odjeće.

Petra prodaje stan u Zapruđu veličine 81 kvadrata koji se nalazi na 9. katu zgrade. Stan je četverosoban, a ima dvije spavaće sobe i poseban dodatak: garderobnu sobu, odnosno “walk-in ormar”.

Photo: Facebook

U stilu Samanthe iz kultne serije “Seks i grad”, osim ormara veličine sobe stan karakterizira moderan i simpatičan dizajn, a pozornost posebno privlači veliki balkon ukrašen šarenim pločicama.

Foto: Petra Dugandžić Facebook

Glumica se prošle godine požalila na financijske neprilike koje su ju snašle kad zbog epidemije nije mogla raditi. S obzirom da u gradskim kazalištima nije uspjela pronaći posao, radila je kao samostalna umjetnica.


Foto: Petra Dugandžić Facebook

“Od završetka Akademije radim honorarno jer u gradskim kazalištima nema mjesta za mene, za stalni radni odnos. U prijevodu to znači da 15 godina preživljavam od projekta do projekta, ne znajući hoće li sutra biti posla. Bilo je perioda kada nisam radila i do 5 godina, navikla sam na život bez garancije i sigurnosti. No, trenutno nastala situacija ostavila me u stanju šoka. Surađujem s četiri kazališta koja su sva ovih dana zatvorila svoja vrata. Spoznaja da sam do daljnjeg ostala bez prihoda, blago rečeno je zastrašujuća. Bez prostora za manevar, bez plana i ikakve zaštite od strane države”, ispričala je Petra za Gloria.hr.

Komentari