Kanadski trgovački lanac povukao iz prodaje sporni džemper: Primjećujete li zašto?

Božićni puloveri jedno su od obaveznih odjevnih predmeta, iako su veliki, debeli, smiješni, najčešće u kombinaciji sa sobovima, jednostavno bez njih nema tog božićnog duha.

Međutim, ova kompanija je malo pretjerala i unijela jedan drugi duh u ove božićne pulovere. Božićni pulover koji prikazuje Djeda Božićnjaka kako uvlači kokain ipak nije najbolje sjeo potencijalnim kupcima.

Kanadski Walmart izdao je svoju ispriku kada su ga optužili za prodavanje odjeće inspirirane narkoticima na svojoj web-stranici. Džemper prikazuje jako sretnog Djeda Božićnjaka sa raširenim zjenicama, koji sjedi za stolom s tri bijele linije ispred sebe s natpisom “neka sniježi”.

“Svi znamo kako funkcionira snijeg”, označava opis proizvoda.


Walmart je objavio da su proizvod, koji inače prodaje druga kompanija, Fun Wear, povukli iz proizvodnje i maknuli s web-stranice. Glasnogovornica Wlamarta rekla je Global Newsu: “Ovi puloveri, koje druga kompanija prodaje na službenoj web-stranici Walmarta, ne predstavljaju naše vrijednosti i za njih nema mjesta na našoj stranici”, prenosi večernji.

Komentari