KAKVA LINIJA! Iva Šarić pokazala kako izgleda mjesec dana nakon poroda: ‘Mama je izašla iz kuće’

Instagram

Samo mjesec dana nakon poroda manekenka Iva Šarić pokazala je besprijekornu liniju putem svog Instagram profila.

Mamito je izašao iz kuće”, napisala je i objavila video u kojem pozira u crnom pripijenom bodiju i tajicama čime je naglasila obline i uzak struk. Podsjetimo, Iva je trećeg sina dobila s nogometašem Brunom Petkovićem, a nedavno su otkrili da su dječaku dali ime Adrian.

Screenshot

Iva i Bruno rijetko se pojavljuju u javnosti te su dugo tajili vezu. No kada su bili viđeni zajedno u jednom zagrebačkom restoranu prošle godine, ubrzo je od odjeknula vijest da par očekuje prinovu.

Nogometaš je za Ivom izgubio glavu i nestrpljivo je čekao dolazak bebe. Ivu je Petković još lani odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova. Blagoslov im je dao i Ivin bivši suprug 40-godišnji bivši nogometni reprezentativac Jerko Leko, doznaje RTL. Manekenka je s njim ostala u dobri odnosima, a zajedno imaju dva sina.


Screenshot

“Općenito teško pričam o svom životu, teško se otvaram – ne volim bit meta, ne volim bit tema. Nisam tip osobe ‘e kako mi je teško’, ja točno znam tko sam i što sam”, rekla je jednom prilikom Iva.

Komentari