Kakva ekipa! Fenomenalan četvorac iz Potjere porazio je Sučevića, oborio rekord i odnio 294.000 kuna!

Screenshot

U večerašnjoj epizodi ‘Potjere’ uigrani tim oborio je dosadašnji rekord od 250.000 kuna i kući otišao sa čak 294.000 kuna, odnosno 73.500 kuna po natjecatelju. Puljanin Marko Veizović, Zadranin Julije Žigo, Splićanin Robert Lojpur i Dubrovčanin Antonio Mustahinić u 954. emisiji HTV-ova kviza nadmašili su lovca Krešimira Međerala Sučevića.

Naime, u završnoj Potjeri u dvije su minute imali 16 točnih odgovora, a Krešo nije znao svoja tri odgovora. No ekipa je to uspješno riješila zahvaljujući Lojpuru.

“Dečkima nemam što prigovoriti, drago mi je da nose rekordni iznos i da HTV neće morati zbog ovog povisiti pretplatu. Žao mi je što se više nećemo vidjeti ovdje” rekao je poraženi Krešo.

“Ekipa je najbolje pokazala kako se igra ovaj kviz: uz odlično znanje, kontrolirani rizik, timsku suradnju i izvrsnu igru u završnoj potjeri. Mislim da je najveći kvizaški dobitak ove Potjere to što su ekipi gotovo jednako doprinijeli iskusni znalac poput Roberta Lojpura i mladić poput Antonija Mustahinića. Nevjerojatno izbalansiran tim”, kazao je urednik ‘Potjere’ Igor Grković za Večernji list.


Komentari