KAKO JOJ JE FINO SPUSTILA! Hana se obratila novoj Gogijevoj djevojci i nije imala milosti, ovo će je zaboljeti

Photo: Instagram

“Prekidu mjeseca” kao da se ne nazire kraj. “Insta drama” Hane Rodić i Gorana Jurineca u ponedjeljak je dobila svoj nastavak jer se influencerica ponovno osvrnula na cijelu situaciju na društvenoj mreži. Provokativna kao i uvijek, Hana je novu poruku uputila Gogijevoj sadšnjoj djevojci.

“Budi ona seksi bivša cura koju nova djevojka bivšeg dečka konstantno uhodi na društvenim mrežama”, napisala je Hana uz fotografiju na kojoj pozira u bijelom ‘teddy’ kaputu, crnom topu i trapericama.

Photo: Instagram

Podsjetimo, već danima traju prepiske “Gospodina savršenog” i Hane na društvenim mrežama.

U više su navrata bivši ljubavnici u nedjelju objavljivali Instagram storyje, poruke pa čak i snimke u kojima iznose svoje viđenje kraja veze.


Na kraju je otkriveno kako je žena kojom je “savršeni” zamijenio fatalnu Hanu vlogerica Claudia Lucia.

Claudia ima svoj YouTube kanal na kojem objavljuje snimke s putovanja, a do sada je objavila pet videa iz Poljske, Sardinije, otoka Nusa Penide i Balija.

No, na svome je Instagramu nedugo nakon Goranove objave objavila fotografiju i napisala slovo ‘G’ uz veliko srce.

Hana je u nedjelju popodne objavila video o ovom temi i poručila da ju svi puste na miru.

“Dragi moji, sada sam vidjela što je gospodin objavio i da od mene želi napraviti jadnicu i paćenicu koja za njim trči i nema ništa. Ja sam sebi u Zagrebu napravila jedan lijep život kojega mi neuspješni sadist neće uništit. Ja sam ta koja je bila lagana i varana. Pustite me na miru”, rekla je Hana i poručila Goranu da ako ne prestane će se vidjeti na sudu.

 

Komentari