KAKAV NOŽ U LEĐA! Nakon što je Gogo Hanu ‘otpravio’ natrag u Zagreb, s novom starom curom uređuje stan, i to u Londonu

Foto: Instagram

Reality zvijezda Hana Rodić (23) i prvi “Gospodin Savršeni”, Goran Jurenec (40), prije nekoliko dana potvrdili su kako su prekinuli ljubavnu vezu. Počele su brojne optužbe i predbacivanja, a Goran je naposljetku priznao kako se vratio bivšoj djevojci Claudiji Luciji Pioch (27).

“U najtežim trenucima podrška mi je bila bivša cura Claudia i počeli smo razvijati osjećaje jedan prema drugom”, napisao je Goran na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Claudia je s Jurenecom bila u vezi prije no što je 2018. ušao u reality show “Gospodin Savršeni”. 24sata pišu kako joj je te godine u veljači poslao buket crvenih ruža uz poruku kako je voli. Ona mu je odgovorila: “Ti si moje sve”.

Mjesec dana kasnije slavili su njezin rođendan u njemačkom gradu Gifhornu, a Goran joj je kupio srebrnu narukvicu. No kasnije se priča promijenila. Goran je u prosincu 2018. kao svoju odabranicu izabrao Hanu. Ubrzo su počeli zajedno živjeti i pokrenuli su posao s parfemima.


Foto: Hana Rodić Instagram

Njihovi pratitelji primijetili su kako nešto u njihovoj vezi nije u redu kada se Goran u rujnu 2020. nije pojavio u popularnom srpskom reality showu “Zadruga”, gdje se navodno trebao pridružiti Hani. Izašla je nakon dva tjedna iz showa, a tada je najavila kako se s Goranom seli u London. No čini se kako je London ipak bio suđen drugoj.

“Htio sam vezu prekinuti još prije godinu dana, ali onda se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisna o meni. Imali smo godinu punu svađa i velikih eskalacija”, otkrio je Jurenec pa dodao:

“Žao mi je samo što sam lagao Hani. Jednostavno joj nisam imao srca reći da volim drugu curu. Boli me srce što sam je povrijedio, ali ljubav je nešto za čime svi žudimo i nadam se da možete biti sretni zbog mene”.

Foto: Instagram

24sata pišu kako je Goranova cura Claudia u novom stanu, koji su unajmili u Londonu, dočekala Novu Godinu. Opremili su prostrane sobe, a s velike terase imaju pogled na željezničke pruge i mnoštvo zgrada. Goran joj često šalje cvijeće.

“Usredotočila sam se na Boga. Ti si učinio isto. Bog nam je dao jedno drugo. Volim te”, poručila je Claudia Goranu na društvenim mrežama.

Komentari