JURAJ, DANTE ILI ANDREW? Maja Šuput suzila izbor imena za nerođenog sinčića na svega tri

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput je trenutno najpoznatija trudnica u Republici Hrvatskoj, a obožavatelji s nestrpljenjem očekuju termin njezinog poroda. Ona svakodnevno fanove na društvenim mrežama obavještava kako napreduje trudnoća i pokazuje koliko uživa u blaženom stanju.

Ona i suprug Nenad Tatarinov vesele se prinovi, pa je Nenada nedavno snimila kako slaže kinderbet za bebu, a svima su za oko zapele njegove papuče koje stoje kao pola prosječne hrvatske plaće.

Inače, svi hvale Maju kako u trudnoći blista, a sve kilograme koje je eventualno dobila su se dobro rasporedili pa i dalje izgleda senzacionalno, baš kao i u danima kada je prisustvovala najžešćim zagrebačkim tulumima.

Svoje je pratitelje Maja nedavno obavijestila o tome kako je izabrala tri imena za sinčića koji će tek doći na svijet, no zapisala ih je u dnevnik i zaključala kako njezin odabir ne bi iscurio u javnost prije no što to ona sama odluči.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Jednom je prilikom izjavila i kako joj se ne sviđaju domaća imena, već strana jer ona “naša” ne zvuče dobro, pa se dotakla i imena svog voljenog muža. Rekla je tada kako je on divan čovjek koji nosi ne baš tako atraktivno ime – Nenad.

Koja su imena ušla u uži krug za prinovu u obitelji Šuput-Tatarinov, tek će se doznati jer vrckava pjevačica i dalje šuti kao zalivena. Do tada, na obožavateljima je samo da nagađaju, a prijedloga je hrpa.

Andrew, Noa, Juraj, Dante, Marijan, Luka, Don, Luke, Edo, Alessandro, Marcos, Bruno, Tin, Dan, Matthew, Valneo, Neno, Ambrozije i Tom samo su neki od gomile prijedloga koje je Maja dobila u komentarima.

Komentari