IME KOJE NEMA NITKO: Maja Šuput je cijelu naciju zbog ovoga dovela do ludila

Foto: Renato Branđolica/HRT

Maja Šuput rodila je sina u srijedu u 41. godini u Petrovoj bolnici. Bila je zaposlena do zadnjeg dana trudnoće, a otkrila je i da je spremna za ulogu majke.

Ja sam spremna da ne mogu biti spremnija. Da mi se dogodilo i prije 5 godina, bila bih spremna, ali u ovih 9 mjeseci pretpostavljam da je netko osmislio da se žena pripremi mentalno i za taj dio. Morala bih porazgovarati pa da kažem da bi i 5 mjeseci bilo dovoljno jer sam bila spremna već prije nekoliko mjeseci. Ali ne da sam spremna, nego da ih sad troje dođe, spremna sam… I koliko doma imam bočica, stvari i svega, i koliko sam mentalno spremna, baš se veselim. Mislim da sam u jednoj ženskoj toliko zreloj fazi da ne mogu biti spremnija. Prije 20 godina možda bi bilo: ‘Uhhhh, šta mi se dogodilo?!’ Jer ipak imaš neke upitnike, ali sad, u ovoj fazi života i s ovim godinama, stvarno ne znam što će me iznenaditi, ja se nadam da neće ništa”, otkrila je Maja za IN Magazin.

I posljednje sate trudnoće Maja je provela pred kamerama, gdje je predstavljala svoju liniju kozmetike za bebe. Kako je nazvala sina još nije otkrila, iako je najavila strano ime.

“Neću vam reći! Uništili ste me s tim prilogom oko imena… Ja sam samo rekla da ne znam, na kraju je nastala fama. Ime će biti, kako sam rekla, strano i nema ga nitko. Osim ako se, kad ugledam dijete, odlučim za nešto drugo, ali zasad je to tako, a vidjet ćemo kad se rodi, možda me i preokrene neki hormon“, rekla je pjevačica.


Komentari