IMA SE, MOŽE SE: Marko Grubnić pohvalio se novom torbom, od cijene će vam se zavrtjeti u glavi

Foto: Marko Grubnić Instagram

Poznati stilist Marko Grubnić pohvalio se novim skupocjenim modnim dodatkom. Riječ je o Louis Vuitton torbi vrijednoj oko 30 tisuća kuna na koju je dao ugravirati svoje inicijale.

“Dan za sastanke s ovom ljepoticom”, napisao je Grubnić na svom Instagramu i pohvalio se s torbom koja mami uzdahe pratitelja mode diljem svijeta. Riječ je o Louis Vuitton modelu Grand Sac, torbi s monogramom koja doseže cijenu od vrtoglavih 28 tisuća kuna.

Foto: Marko Grubnić Instagram

Grubnić ne skriva svoju ljubav prema skupocjenim modnim dodacima. Posjeduje Hermes Birkin torbu koju je dobio 2018. godine i tada napisao da je “nemoguće postalo moguće”. Za Birkin torbe postoji lista čekanja, a cijene ju čine dostupnom samo najbogatijima. Najeftiniji modeli iznose i do 40 tisuća kuna, Grubnić ju je nosio svugdje, između ostalog i na probe “Plesa sa zvijezdama”.

Grubnić je svoje skupocjene torbe preselio na drugu lokaciju, jer je nedavno otkriveno da prodaje stan. Luksuzni stan na Šestinskom dolu prodaje se za više od dva milijuna kuna. Ima ukupno 166 metara kvadratnih, tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Stan se nalazi na prvom kartu novogradnje, a opremljen je raskošno. Ima protuprovalna vrata, alarm, video nadzor, klima uređaj, pvc stolariju sa dvoslojnim staklom i roletama, videoportafon, etažno plinsko grijanje i indirektnu rasvjetu.


Komentari