IMA LI KRAJA DRAMI? Hana divlja na Gogijevu curu i prijeti da će ga raskrinkati: ‘Nećete me ušutkati, znam previše toga!’

Photo: Instagram

Svi oni koji su bili željni sapunica i drama, ovih dana su ih mogli očekivati na Instagramu, gdje su Hana Rodić (23) i Goran (40) objavili da su prekinuli dvogodišnju vezu.

Nažalost, nisu se razišli na lijep način, već jedan na drugoga ispaljuju otrovne strelice, a razlog tome je navodna Goranova prevara. On se vratio svojoj bivšoj ljubavi i vlogerici Claudiji Luciji. Iako je u javnosti bila anonimus, sada je na svom Instagram profilu otkrila kako ima 27 godina i kako nema nikakve veze s Hrvatskom.

“Poljakinja i Njemica sam”, rekla je i otkrila kako je visoka 165 centimetara, a ima svega 44 kilograma. Što se tiče cijele ove drame, rekla je kako se fokusira na pozitivno. Osim što je u sretnoj vezi, pohvalila se i velikim buketom crvenih ruža. Iako je ispalo da ga je dobila nedavno, ustvari ga je dobila, pretpostavlja se od Gorana, prije tri godine, a na papiriču u buketu je pisalo “Volim te” i “Ružičaste ruže su svakako za tvoju sestru”, pa su mnogi primijetili kako je Jurenec pazio i na “šogoricu”, Claudijinu sestru.

Presretni su u Londonu


Claudia kaže kako je presretna i kako žive u Londonu, no Hana i dalje ne šuti već zdušno na sve odgovara Goginoj odabranici. Istaknula je da je ona bila prva koja je na Instagram storyjima pratiteljima dala mogućnost da je pitaju što god žele, a isto to sad radi Claudia. Rekla je da će i ona uskoro učiniti isto, a dotad je poručila: “Ljuti su jer je istina koju govorim suprotna lažnom životu koji žive. 

Također je rekla kako je neće ušutkati te da je Gorana već upozorila da prestane s lažima ili će ga raskrinkati. Stoga nam samo ostaje vrijeme da vidimo kada će i kakav biti rasplet ove sapunice, piše 24 sata.

Komentari