Houdek podijelio školske nedaće svog prvašića, no iskustva roditelja u komentarima su urnebesna!

Foto: Facebook

Dječak hrvatskog pjevača Jacquesa Houdeka ove je godine postao prvašić, no čini se i kako su nove generacije samim početkom školske godine dosta lukavije nego one dosadašnje.

Naime, već četvrti dan ovaj se malac pozvao na kartu zdravlja uz glasno i čangrizavo “ne želim ići u školu”.

“Kaj se napravi kad ti klinac veli da on danas NE ŽELI IĆI U ŠKOLU? Napominjem da se radi o PRVAŠIĆU, koji je u ponedjeljak tek krenuo u školu. Upravo drami da ga “boli grlo”, a Brigita ga je malo prije uhvatila kak si u kupaoni fenom zagrijava čelo!?!?!?! Dakle… Šokirani smo, otkud, kak? Pa takve ideje da mu sa 7 godina padaju na pamet??? Znali smo mi da je on “mustra”… ali ipak… Ovo je neka sasvim nova razina huliganstva in the making. Bože, pomozi nam! A kakva su vaša iskustva sa “školskim radostima? Pišite nam tips and tricks”, napisao je Houdek na svom Facebook profilu.

U komentarima su dakako roditelji nastavili niz svojih domišljatih mališana pa je tako jedna teta podijelila priču 6-godišnjeg nećaka koji tvrdi kako on ne mora u školu jer nije potpisao nikakav ugovor.


“Moj je u prvom razredu stavio školsku gumicu u oba uha….morali u bolnicu na vađenje…razlog-da ne mora slušati učiteljicu iz engleskog jer ju ne razumije kaj priča!”, dodala je druga.

Ne znate kako jednim potezom i bez oštećenja očistiti ploču za kuhanje? Genijalan trik jedne žene širi se društvenim mrežama!

Komentari