(HOT FOTO) Nina Badrić pozirala u izazovnom izdanju. Neki joj komentirali da je ista J.Lo, drugi poručili: “Još da imaš zlatan zub”

Foto: Instagram

Popularna domaća pjevačica Nina Badrić poprilično je aktivna na društvenim mrežama, gdje gotovo svakodnevno s brojnim fanovima dijeli fotografije na kojima pozira sređena od glave do pete. Učinila je to još jednom, a reakcije, očekivano, nisu izostale.

Ovog puta Nina je obožavatelje “počastila” prizorima sa snimanja spota za novu pjesmu. “Ja još uvijek imam istu želju”, poručila je i otkrila kako je upravo to naziv spomenute pjesme.

Ipak, svu je pažnju ukrao njezin izazovni stajling. Na jednoj od fotografija sa snimanja pjevačica stoji ispred kauča odjevena samo u sako dok na nogama ima bijele sandale. Čini se da se i Nina dobro osjećala u vlastitoj koži, jer je s pratiteljima podijelila i nekoliko selfieja sa snimanja.

Foto: Instagram
Foto: Nina Badrić

Komentari us se odmah počeli nizati, a neki pratitelji uočili su njezinu sličnost sa slavnom pjevačicom. “J.Lo, jesi to ti?”, ” Ista Jennifer Lopez”, “Znači, iste”, pisali su joj tako. “Nina, još da imaš zlatan zub, fotka bi postala viralna”, poručio joj je jedan od obožavatelja.


Foto: Instagram

Komentari