GRUBNIĆ OLAKŠAO DUŠU: Jedva čeka da ga mazi, pokazao kako je i on samo čovjek od krvi i mesa

foto:Instagram

Maja Šuput rodila je sina u srijedu u Petrovoj bolnici. Prinovi se osim nje i supruga Nenada osobito veseli bliski prijatelj Marko Grubnić.

Poznati stilist je na Instagramu objavio Majinu sliku i čestitao joj zbog rođenja sina. Nije skrivao emocije i otkrio da jedva čeka da upozna bebu.

Bila si najbolja i najljepša trudnica ikada, a već znam da ćeš biti najbolja mama ikada. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate“, napisao je Grubnić.

Maja se u petak ujutro prvi put nakon rođenja sina oglasila na Instagramu. Objavila je i njegovu prvu fotografiju.


“Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve”, napisala je Maja uz objavu.

Ispod fotografije su se odmah zaredale čestitke, a pjevačica još nije otkrila kako su ona i suprug Nenad nazvali sina, iako su najavili da će mu dati strano ime.

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?'”, izjavila je pjevačica.

Komentari