Vannine ‘Suze na kiši’ ponovno zasjele na sam vrh HR TOP 40 liste!

Dino Senčar

Nije puno vremena prošlo, otkako je Vanna vladala vrhom liste radijskih etera.

Upravo spomenuti broj jedan, dogodio se ovoga tjedna, te se Vanna ponovno sa ‘Suzama na kiši’ u izdanju Hit Recordsa, našla na samom vrhu HR TOP 40 liste. Ovim uspjehom Vanna je još jednom pokazala zašto je već godinama jedna od natraženijih ženskih vokala u regiji, kao i to da su njene pjesme česti gosti na samim vrhovima top lista.

000000000000000000000000000000000000Vanna
Dino Senčar

“Presretna sam, ovo je sjajno! Drago mi je zbog autora Ante Pecotića koji je jako dugo radio na pjesmi ‘Suze na kiši’ i vjerovao u njen uspjeh. Radujem se zbog publike koja ju je očito zavoljela, a prvenstveno sam zahvalna svim onim radio i televizijskim postajama, njihovim urednicima koji ju emitiraju i koji ne dijele ili pak zapostavljaju hrvatsku glazbu.’, rekla je Vanna

Podsjetimo da ‘Suze na kiši’ dolaze iz provjerene autorske radionice iznimnog Ante Pecotića, s čijim je pjesmama Vanna postigla najviše uspjeha u solo karijeri. Svakako treba izdvojiti pjesme ‘Ispod istog neba’, ‘Daj mi jedan dobar razlog’, ‘Kao da me nema’, ‘Ako je vrijedilo išta’, ‘Ne govori sve na glas’.
Suradnja Vanne i Pecotića traje od njenog prvog samostalnog albuma 1998. godine..


Vannine ‘Suze na kiši’ pogledajte ovdje:

Komentari