Nina Kraljić prvi put u Tvornici: Novo izdanje, novi član benda i novi aranžmani zasjat će zadnji petak u ožujku

FOTO: Screenshot/HRT

Nina Kraljić Kvintet održat će prvi put koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 29. ožujka ove godine i izvesti svoj glazbeni program naziva „Zaljuljali smo svijet”.

Publiku u Tvornici očekuje Nina Kraljić u svom najboljem, novom izdanju, s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru!

“Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album ‘Samo’. Pjesma ‘Zaljuljali smo svijet’ iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija”, istaknula je Nina Kraljić.


Publiku u Tvornici očekuje Ninin moćan vokal i autentična interpretacija te izvrstan bend koji će publiku povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova unutar vlastitih skladbi s Nininog albuma. Poslastica večeri bit će njezin zadnji dark wave, electronic single ‘Lava’ s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za kraj će zaokružiti priču svojim poznatim obradama, a priprema i nekoliko iznenađenja za publiku, stoji na Facebook stranici događaja.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kuna, dok će na dan svirke upad biti 70 kuna.

Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb; Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb; www.entrio.hr

Komentari