GDJE JE NESTAO ANTE GOTOVAC? Galebari po regiji, a škica samo duplo mlađe cure

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Dosadile su mu ljubavne veze jer uvijek sa sobom nose neke probleme, pa zato Ante Gotovac uživa u samačkom životu. Ljubav mu je prisjela nakon dvije posljednje veze u kojima je ljubio dvostruko mlađim djevojkama. Prvo je bio s Nađom iz Beograda, koja mu je dosadila jer je “ograničavala njegovu slobodu”, rekao je za 24sata. Nađa ga je posjećivala u kući u kojoj živi u Zemunu. Nakon nje se spetljao s manekenkom Medinom Pašić.

Njihovo je poznanstvo počelo preko društvenih mreža, a Ante se o njoj dobrano raspitao prije nego što su se upoznali jer su mu dojadile djevojke “sumnjivog morala”. S Medinom je proveo romantični vikend u Beogradu u koji je ona stigla iz Istanbula, gdje se bavi modelingom. Pili su i jeli po restoranima diljem grada, no već nakon mjesec dana ljubovanja Medina je postala prošlost.

“Ona me više ne zanima. Ništa se nije dogodilo između nas, samo sam joj se prestao javljati. Nismo u kontaktu već mjesec dana. Hoću normalnu curu koja je u sportu. Neću ove sponzoruše. Ove što samo izlaze vani, to su sve klošari i ološ. Ne zanimaju me žene. Ne mogu ih uskladiti u svoj raspored. Ne želim preskakati treninge, to mi je ludilo”, kaže Ante. Sad je počeo intenzivno trenirati te iako nema djevojku, tvrdi da nije ugrožen jer “barem seksa ima kad zatreba”, zaključuje.


Komentari