GANULA JE NACIJU! Odrasla je u SOS Dječjem selu i preboljela opaku bolest. Sada želi biti fotomodel

U spotu i pjesmi Jure Brkljače koji premjerno izlazi danas pod nazivom ‘Znao sam‘ glavnu ulogu dobila je Kristina Ivanuš. Ova 21-godišnja studentica marketinga i komunikacija ujedno je i dobitnica nagrade Hermann Gmeiner koja se dodjeljuje osobi odrasloj u SOS Dječjem selu. Pored čak 200 nominiranih diljem svijeta, nagrada je upravo pripala Kristini.

Za Večernji ispričala je svoju dirljivu priču. Odrastajući bez roditelja, još kao djevojčici dijagnosticirana joj je bolest perifernih živaca, poliradikuloneuropatija, zbog koje je otežano hodala.

Aktivnim bavljenjem sportom, pri čemu ističe ronjenje kao najdraži uspjela je pobjediti ovu tešku bolest i ostvarila karijeru podvodnog modela. No, Kristinini snovi su itekako iznad vode, te joj je velika želja još iz djetinjstva biti fotomodel. Kako i sama kaže nije joj problem pozirati i 100 puta za dobru sliku fotografiju ako je to potrebno.


Upravo joj je ovo i prva uloga u glazbenom spotu, zbog čega je izuzetno ushićena i sretna što joj je pružena ovakva prilika. Spot se snimao na prekrasnim lokacijama kao što su Biokovo, šibenska Tvrđava Sv.,te panoramski let iznad Zagreba.

‘Za mene je to bilo ostvarenje sna, iskreno. Znači presretna sam bila što su mene odabrali, uopće što su mijenjali spot samo zbog mene, kad su čuli moju životnu priču. Mogu reći da sam prštala od sreće sve vrijeme dok smo snimali’ rekla je Kristina.

Pjevač Jure nestrpljivo čeka prve reakcije slušatelja, ali i trenutak kada će pjesmu konačno moći zapjevati i na kocenrtima.

KRISTINA MANDARINA ODMARA U BEOGRADU: ‘Bolje je plakati u Lamborghiniju nego na biciklu’

Komentari