(FOTO) Uršula Tolj ponovo pokazala noge! ‘Bilo je izrazito šokantno, još sad se tresem i mislim da će ostati posljedice’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Prije tjedan dana u epizodi HRT-ove emisije “Kod nas doma” voditeljica i urednica Uršula Tolj (47)  odjenula je kratku plavu haljinu koja je naglasila njezine noge.

Na društvenim mrežama odmah nakon emitiranja javili su se gledatelji koji imaju svoje viđenje kako bi se žena njenih godina trebala odjenuti, a pronašli su se tu i neki “televizijski stručnjaci”.

“Ipak malo prekratka suknja za studio i razgovor s gostima u studiju. I gošće su tu, elegantne, decentno odjevene, a ženstvene i lijepe. Pa možda nešto naučiti od njih”, napisala je jedna gospođa.

Potom se javila druga žena koja je u obzir uzela i godine voditeljice.


“Uz to ima 47 godina. Nije za nju više minica. Pogotovo na TV-u”, prosudila je komentatorica.

Vijest o ovom negodovanju gledatelja podijelili smo i na našem Facebook profilu, no naši čitatelji su imali znatno drugačije komentare:

“Uršula ne daj se smesti, ti si sa ovim stylingom osvježenje za HRT i lijepo te je gledat, a i slušat. A na ovu moralnu ekipu bez imalo ukusa nema se smisla puno obazirat”

“Meni ne smeta kako se obukla. Dobro joj stoji svaka čast samo nastavi.”

“Budimo realni, nitko joj ne bi dao 47. Izgleda odlično i može bit primjer a jal, zavist i zloba su u genetskom kodu.”

“Bilo je izrazito šokantno, još sad se tresem i mislim da će ostati posljedice ravne PTSP-u. Od trenutka kad sam uočio odjevnu kombinaciju voditeljice ostavio sam sve po strani i sav svoj fokus prebacio sam na emisiju, kad ono zagorile mi palačinke, kaj sad, batak je ionako bolji. Go Uršula”, kroz humor je prokomentirao naš čitatelj.

“Ma baš je zgodna… Godine nisu bitne ako je nešto lijepo…. Lijepo je…”

“Bomba od žene, noge top”.

S obzirom da se čitateljima svidjela odjevna kombinacija lijepe voditeljice, podsjetit ćemo na nekoliko njenih izdanja ove emisije. Jasno je kako su ove odjevne kombinacije dio stila voditeljice, a sad, koja joj kombinacija najbolje pristaje, pokušajte sami prosuditi, nama su sve savršene!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uršula Tolj (@ursulatolj)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uršula Tolj (@ursulatolj)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uršula Tolj (@ursulatolj)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uršula Tolj (@ursulatolj)

Komentari